نصب نرم افزار مدیریت معاملات درگاه در شرکت پتروشیمی کارون
شرکت پتروشیمی کارون در نظر دارد با استقرار نرم افزار مدیریت معاملات درگاه، تمامی فرایندهای مربوط به امور قرارداد و مناقصات و مزایدات را یکپارچه سازی و مکانیزه سازی کند و مدیریت همه فرآیند معاملاتی خود از قبیل مناقصه، واگذاری، حراج و …. را از طریق سامانه مدیریت معاملات درگاه برای کاربران فراهم بیاورد.
پتروشیمی کارون در یک نگاه
شرکت پتروشیمی کارون اولین تولیدکننده ایزوسیانات ها، شامل TDI و MDI است. پتروشیمی کارون تولید کننده انواع محصولات پایه ای و اصلی پتروشیمی در صنعت پلی یورتان است. به واقع این شرکت با تولید ایزوسیانات ها به تکمیل کننده زنجیره ارزش پلی یورتان در خاورمیانه و غرب آسیا تبدیل شد. محصولات این شرکت با ارزش افزوده بالا و کیفیت ممتاز جهانی تولید شده و به بازارهای داخلی و خارجی عرضه می گردد. مواد اولیه شرکت پتروشیمی کارون گازهای کلر، مونوکسیدکربن و هیدروژن و نیز خوراک تولوئن، بنزن، فُرمالین، آمونیاک، اسید نیتریک و اسید سولفوریک است.
محصولات پتروشیمی کارون عمدتا در پنج دسته زیر مورد استفاده قرار می گیرند:
- تولید انواع ابر، اسفنج و فوم با کاربری در تولید مبلمان، صندلی های اداری و خانگی و صندلی خودرو
- انواع عایق های صوتی و حرارتی و برای تولید انواع ساندویچ پنل، دیوارهای پیش ساخته و یخچال های خانگی و صنعتی
- تولید زیره ی کفش و چرم مصنوعی در صنعت کیف و کفش
- تولید باندهای ارتوپدی در صنایع پزشکی و بهداشتی
- تولید انواع الاستومرها، چسب های صنعتی و چسب های لمینت
پس از نصب و استقرار نرم افزار مدیریت معاملات درگاه، تمامی مراحل قراردادها و مناقصات از جمله اطلاع رسانی انواع درخواست مناقصه، واگذاری، ترک تشریفات و …. از طریق نرم افزار مدیریت قراردادهای درگاه برای کاربران قابل ارائه خواهد بود. تمامی مراحل شرکت در مناقصات و قراردادها از جمله ثبت نام، ارزیابی، ارسال مدارک، بازگشایی پاکات و پیگیری امور مربوط به پروژه به صورت تماما آنلاین توسط سامانه درگاه امکان پذیر خواهد شد.
فروش الکترونیکی اسناد مناقصه، استعلام خودکار رتبه شرکت ها، تقویم هوشمند کاری، امکان بایگانی و جستجوی الکترونیک اسناد، تولید خودکار مکاتبات، فیلدساز و فرآیند ساز،امکان گزارش گیری پیشرفته از انواع اطلاعات از ویژگی های سامانه درگاه هستند که در بحث مدیریت قراردادها به صورت مکانیزه و هوشمند، کلیدی می باشند.
همچنین با امکان اتصال به سایر سامانه های سازمانی از قبیل سامانه های کنترل پروژه، سیستم های مالی، سیستم های اتوماسیون و مکاتبات اداری، پست الکترونیک و پیامک و فکس، یکپارچه سازی تمامی فرایند های مربوط به مدیریت قرارداد امکان پذیر می شود.
بدون دیدگاه