سال ها خدمت در زمینه تولید سامانه های تحت وب و اپلیکیشن های موبایل باعث شده است تا تیم اندیشه پرداز یکی از قوی ترین و تخصصی ترین شرکت های حوزه فناوری اطلاعات محسوب شود. اطمینان مشتریان بزرگ در سطح کشور افتخار این مجموعه بوده و جهت حفظ این سرمایه ارزشمند هر روز در تلاش برای بهبود خدمات و کیفیت محصولات می باشیم.

تماس با ما

آدرس: تهران، خیابان کارگر شمالی، خیابان صدوقی، پلاک 47، ساختمان اندیشه پرداز

تلفن: 66946022 (021)

ایمیل: info@andishehpardaz.ir

حد نصاب تعداد شرکت کنندگان در مناقصه

حد نصاب تعداد شرکت کنندگان در مناقصه

حد نصاب تعداد شرکت کنندگان در مناقصه

مطابق بند الف ماده ۱۰ آیین نامه و بند ج ماده ۱۲ قانون برگزاری مناقصات، حداقل تعداد مناقصه گران واجد شرایط پس از بررسی و ارزیابی کیفی، جهت انجام عملیات پیمانکاری در صورت استفاده از فهرست بهای منتشر شده توسط سازمان معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی، ۵ مناقصه گر و در سایر مناقصات، ۳ مناقصه گر می باشد.

در صورتی که مناقصه گزار در اسناد مناقصه برای حداقل تعداد مناقصه گران شرطی را تعیین کند که مغایر با قانون و آیین نامه های اجرایی آن نباشد رعایت آن الزامی است.

ذکر این نکته ضروری است که بند الف ماده ۱۰ آیین نامه و بند ج ماده ۱۲ قانون برگزاری مناقصات مربوط به مناقصه محدود است و برای مناقصه عمومی محدودیتی از نظر حد نصاب تعداد شرکت کنندگان وجود ندارد.

شرایط مناقصه در صورت به حد نصاب نرسیدن تعداد شرکت کنندگان

مطابق با بند ط ماده ۲ قانون برگزاری مناقصات، در صورت انتشار آگهی عمومی و ايجاب تنها يك متقاضی برای انجام معامله، آن را انحصاری می‌کند. یعنی چنانچه یکبار مناقصه عمومی و فراخوان عمومی انجام شده و یک نفر واجد شرایط شرکت کند، آنگاه می‌توان انحصاری عنوان کرده و به صورت ترک مناقصه عمل شود.

نرم افزار مدیریت مناقصات درگاه با پوشش تمامی مراحل از ثبت درخواست اولیه برگزاری مناقصه تا مراحل پس از انعقاد قرارداد امکان مدیریت کلیه امور فرایند برگزاری مناقصات را فراهم می نماید.

پیشنهاد می کنیم برای مشاهده کلیه امکانات “نرم افزار مدیریت معاملات و برگزاری مناقصات درگاه” کلیک نمایید.

۳.۷/۵ - (۶ امتیاز)
۱۲ دیدگاه
  • sah
    پاسخ
    ارسال شده در۴:۱۳ ب٫ظ,۳۰ بهمن ۱۳۹۹

    سلام و عرض ادب
    بند الف ماده ۱۰ آیین نامه و بند ج ماده ۱۲ قانون برگزاری مناقصات مربوط به مناقصه محدود است و برای مناقصه عمومی محدودیتی از نظر حد نصاب تعداد شرکت کنندگان وجود ندارد.

  • sah
    پاسخ
    ارسال شده در۴:۳۴ ب٫ظ,۳۰ بهمن ۱۳۹۹

    ضمنا در بند ط ماده ۲ قانون برگزاری مناقصات، آمده است که در صورت انتشار آگهي عمومي و ايجاب تنها يك متقاضي برا ي انجام معامله، آن را انحصاری می‌کند. یعنی چنانچه یکبار مناقصه عمومی و فراخوان عمومی انجام شده و یک نفر واجد شرایط شرکت کند، آنگاه می‌توان انحصاری عنوان کرده و به صورت ترک مناقصه عمل شود.

    • محمد
      پاسخ
      ارسال شده در۶:۱۶ ب٫ظ,۵ اردیبهشت ۱۴۰۲

      اگر در دامنه تعداد مناقصه گران سه تا باشد و پس از بازگشایی پاکت ج ، در مرحله شاخص مالی (m وB) دو مناقصه گر حذف گردد و درصورت محاسبه شاخص مالی مجدد تنها مناقصه گر نیز حذف میشود.
      آیا باید تجدید مناقصه گردد؟

  • علیرضا
    پاسخ
    ارسال شده در۱۱:۲۳ ق٫ظ,۱۸ آبان ۱۴۰۰

    سلام آیا حضور مزایده گران در مراسم بازگشایی پیشنهاد ات الزامی است یا خیر یا اینگه مزایده گذار اختیار این را دارد که بدون حضور مزایده گران این مراسم را برگزار کرده و برندگان را مشخص کند

  • ابوالفضل طاابی
    پاسخ
    ارسال شده در۲:۳۴ ق٫ظ,۲۹ دی ۱۴۰۰

    سلام اگر در مرحله دوم مزایده شرکت کننده نبود چه باید کرد…..مطابق قانون

  • سعداله پارسافر
    پاسخ
    ارسال شده در۹:۲۸ ب٫ظ,۱۴ مرداد ۱۴۰۱

    ایا حضور مزایدهگردر بازگشایی پاکتها الزامی است یا خیرلطفا مستند بفرمایید

  • حسینی
    پاسخ
    ارسال شده در۹:۵۳ ق٫ظ,۲۴ مرداد ۱۴۰۱

    با سلام اگه در اسناد مناقصه شرکتتعداد شرکت کننده ذکر نشده باشد و تعداد شرکت کننده ها کمتر از سه نفر شرکت کننده در مناقصه باشد می توان نسبت به تعیین برنده و بازگشایی اقدام نمود ممنون از شما

  • محمد
    پاسخ
    ارسال شده در۱:۱۰ ب٫ظ,۲ شهریور ۱۴۰۱

    سلام
    در صورتی که دو مرحله مناقصه عمومی برگزار کردیم و همچنین پس از انها یک مرحله هم به صورت مناقصه محدود برگزار گردید ، لذا هیچ شرکتی کننده ای وجود نداشت و پس از این مراحل شرکتی اعلام آمادگی جهت تامین کالا نمود ، باز هم انحصاری محسوب می‌شود؟

  • غلام حسن گشتاسب
    پاسخ
    ارسال شده در۱۱:۰۶ ب٫ظ,۱۱ شهریور ۱۴۰۱

    سلام
    در استعلام های زیر ده میلیارد ریال اگر دو شرکت کننده باشد، می بایست استعلام با دونفر بازشود؟ یا باید مجددا استعلام در سامانه بارگذاری گردد؟

  • میلاد لک
    پاسخ
    ارسال شده در۲:۰۵ ب٫ظ,۲۴ آبان ۱۴۰۱

    سلام
    در مناقصه عمومی برای کارهای عمرانی تعداد شرکت کننده ها برای بار اول باید چند نفر باشد .ممنون

ارسال یک نظر

نظر
نام
ایمیل
وبسایت